tag:blogger.com,1999:blog-2145269761067983305.post7166363359996430236..comments2016-01-28T15:07:51.218+00:00Comments on Greeneiro: Walnut cake with chocolate, without flour / Tort orzechowy z czekoladą, bez mąkiAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/02976546824416103994noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2145269761067983305.post-25210561043724377422015-02-09T16:38:31.918+00:002015-02-09T16:38:31.918+00:00dzieki :)dzieki :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2145269761067983305.post-16778410587970725492015-02-01T17:21:42.492+00:002015-02-01T17:21:42.492+00:00Wygląda cudownie :)Wygląda cudownie :)Ania_Shttps://www.blogger.com/profile/07219730039600830857noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2145269761067983305.post-87833345867588760662015-02-01T17:04:05.480+00:002015-02-01T17:04:05.480+00:00Dziękuję! Bardzo się cieszę, że się podoba :)Dziękuję! Bardzo się cieszę, że się podoba :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02976546824416103994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2145269761067983305.post-8711555343487237722015-02-01T17:03:40.265+00:002015-02-01T17:03:40.265+00:00Zanim w ogóle odpowiem na Twój komentarz muszę zaz...Zanim w ogóle odpowiem na Twój komentarz muszę zaznaczyć, że genialnie piszesz - naprawdę wciągnęłam się w całą historię! Niesamowicie mi się spodobała, ponieważ czułam się tak, jakbym... czytała o sobie :) Dosłownie! Musisz wiedzieć, że jeszcze kilka lat temu ledwo byłam w stanie zrobić jajecznicę. A jeden az, kiedy robiłam biszkopt, najpierw wyszła mi 2-centymetrowa karimata, a z kolei przy kolejnej próbie całe ciasto wypłynęło do piekarnika. Pamiętaj - praktyka czyni mistrza! Jestem pewna, że przy odrobinie wytrwałości, niedługo będziesz serwować suflety czekoladowe z sosem malinowym na gorąco :) <br />Życzę powodzenia i przede wszystkim dobrej zabawy w kuchni, bo przecież o to chodzi :) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02976546824416103994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2145269761067983305.post-26560623338981278742015-02-01T12:23:57.534+00:002015-02-01T12:23:57.534+00:00Wygląda pysznie ;)
Ja się wolę w kuchni nie pokazy...Wygląda pysznie ;)<br />Ja się wolę w kuchni nie pokazywać, zdarzyło mi się spalić wodę na herbatę. Ogólnie to też tego nie lubię. Nigdy nie trzymałam się proporcji jakie były w przepisie. Kiedyś coś mnie napadło na pieczenie jakiegoś placka, to była babka z oranżadą. Rodzice byli w pracy od 7 do 15, więc zaprosiłam koleżankę i od razu zabrałyśmy się za przygotowanie. Patrząc jak robi to moja mama starałam się zapamiętać, znalazłam przepis i do roboty... pełno brudnych naczyń i ogólnego bałaganu. Nic się nie udawało i jeszcze do tego nowy piekarnik, nie wiedziałam jak go włączyć. Było więcej niż tylko jeden przycisk, więc przez 2 godziny nasz wyrób się odmrażał, potem jakoś się udało włączyć odpowiednią funkcję. <br />Koniec końców, nawet tego nie zjadłam, rodzicom smakowało, byli też tak dumni, że musieli się tym podzielić z innymi. Moja babka została podzielona i rozdana, a że była tylko jedna nie zdążyłam spróbować.<br />Robiąc biszkopt zapomniałam jajek, wyciągałam wszystko z tacki dodałam i znów do piekarnika mimo to udał mi się ;D<br />eheh, nie będę zbliżać się do kuchni ^^Kushinahttps://www.blogger.com/profile/09630840219075309478noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2145269761067983305.post-50353835454995852482015-02-01T10:24:53.524+00:002015-02-01T10:24:53.524+00:00Piękne zdjęcia! Wygląda smakowiciePiękne zdjęcia! Wygląda smakowicieAnonymousnoreply@blogger.com