2014/11/12

Sugar-free chocolate soya pudding / Bezcukrowy czekoladowy budyń sojowy


Ingredients

0,5 l of soy milk
2 tbsp of corn starch
3 tbsp of xylitol
3 tbsp of 100% cocoa powder 
0,5 tsp of vanilla extract

Preparation

1. Mix 200 ml of soy milk with corn starch.

2. Boil the remaining 300 ml.
3. Add cocoa powder, xylitol and vanilla extract to the boiling milk. Mix until receiving an even liquid.
4. Slowly add the solution of soy milk and corn starch, stirring vigorously all the time.
5. Still stirring, cook on the slow heat for around 5 minutes.

This pudding is a great idea for a dessert if you are on a diet or you are allergic to milk. It is not only healthy, but also tasty and low in calories!



Bon appétit !


Składniki

0,5 l mleka sojowego
2 łyżki mąki kukurydzianej
3 łyżki ksylitolu
3 łyżki 100% kakao w proszku
0,5 łyżeczki ekstraktu z wanilii

Przygotowanie

1. Połącz 200 ml mleka sojowego z mąką kukurydzianą.
2. Zagotuj pozostałe 300 ml.
3. Dodaj kakao, ksylitol i ekstrakt z wanilii do gotującego się mleka. Mieszaj do uzyskania jednolitego płynu.
4. Powoli dodawaj roztwór mleka z mąką, cały czas energicznie mieszając.
5. Dalej mieszając, gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut. 

Budyń jest idealnym rozwiązaniem jeśli jesteś na diecie lub masz alergię na mleko. Jest on nie tylko zdrowy, ale również smaczny i niskokaloryczny!

Bon appétit !




No comments:

Post a Comment