2014/11/09

Kale chips / Czipsy z jarmużu


Ingredients

kale
olive oil
salt
parmesan / chilli pepper

Preparation

1. Preheat the oven to 180 degrees.
2. Separate leaves form the stalk.
3. Rip leaves into smaller pieces.
4. Put baking paper on the baking sheet.
5. Put the leaves on the sheep, sprinkle with olive oil (be careful not to over do it!), salt and parmesan or/and chilli pepper to taste.
6. Put it into the oven for around 10 minutes. Control every few minutes, kale cannot get too brown because it might taste like cabbage. 

All done, Bon appetit! 


Składniki

jarmuż
oliwa z oliwek
sól
parmezan / paprycznka chilli

Przygotowanie

1. Rozgrzej piekarnik do 180 stopni.
2. Od dziel liście od łodygi. 
3. Podziel liście na mniejsze kawałki.
4. Ułóż papier do pieczenia na balsze. 
5. Listki połóż na basze, skropl oliwka (uważaj z ilością!), posyp delikatnie solą oraz parmezanem lub/i papryczką chilli dla smaku.
6. Wstaw jarmuż do piekarnika na około 10 minut, kotrolując co jakis czas, aby liście nie zrobiły się za bardzo brązowy, gdyż może mieć posmak kapusty.

Wyjmij z piekarnika i gotowe! Bon Appetit!




No comments:

Post a Comment