Yum
Ingerdients
200g of rice noddles
100g of tofu
1 tablespoon of grinded ginger
2 cloves of garlic
1 chili pepper
3 spoons of sesame
1 mango
Around one tablespoon of any vegetable oil
Sauce:
2 lemons
3 tablespoons of soya sauce
1 spoon of brown sugar
Preparation
1. Cook noodles using instructions on the package.
2. Add grated ginger and garlic onto hot oil, and fry until it starts browning.
3. Add tofu.
4. Add diced chili pepper and sesame.
5. Cook it for 3-4 minutes.
6. Next add pasta and diced mango.
7. Cook for 2 minutes.
8. In a separate bowl prepare the sauce.
9.
Next move everything onto one side of the pot and pour the sauce into
the free space, cook it for around 30 seconds and then mix everything
together, the meal is ready :)
Składniki
200g makaronu ryżowego
100g tofu
1 łyżka startego imbiru
2 główki czosnku
1 papryczki chilli
3 łyżki sezamu
1 mango
Ok. 1 łyżka dowolnego oleju roślinnego
Sos:
2 cytryny
3 łyżki sosu sojowego
1 łyżka brązowego cukru
Przygotowanie
2. Na rozgrzany olej wrzucić starty imbir i czosnek, aż się przyrumieni (ok. 1min)
3. Następnie dodać tofu.
4. Dodać pokrojoną w kostkę papryczkę chilli i sezam.
5. Wszystko smażyć przez około 3-4 minuty.
6. Później dodać ugotowany makaron i pokrojone w kostkę mango.
7. Smażyć przez około 2 minuty.
8. W miseczce zrobić sos, dodając wszystkie składniki z listy.
9. Następnie przesunąć zawartość patelni na bok i przechylić ją. W dołek wlać sos i podgrzewać około 30 sekund. Później wszystko razem wymieszać i danie jest gotowe do spożycia :)
No comments:
Post a Comment