Ingredients
2 cups gluten-free flour
3.5 cups plant milk or water
2 eggs
1 tbsp oil
1 tsp gluten-free baking powder
1 tsp sugar
0.5 tsp salt
0.5 tsp vanilla extract
oil for frying
Preparation
1. Mix all of the dry ingredients in a vessel.
2. Add the rest of them.
3. Blend with a mixer until achieving an even mass (it should be quite dense).
4. Heat a small amount oil on a frying pan.
5. Pour the dough with a small ladle onto the center of the pan and fry on both sides until they are golden brown.
Enjoy!
Składniki
2 szklanki mąki bezglutenowej
3.5 szklanki mleka roślinnego lub wody
2 jajka
1 łyżka oleju
1 łyżeczka bezglutenowego proszku do pieczenia
1 łyżeczka cukru
0.5 łyżeczki soli
0.5 łyżeczki ekstraktu z wanilii
olej do smażenia
Przygotowanie
1. Zmieszaj wszystkie suche składniki w naczyniu.
2. Dodaj resztę składników.
3. Zmiksuj aż do uzyskania jednolitej, dosyć gęstej masy.
4. Na patelni rozgrzej niewielką ilość oleju.
5. Nakładaj ciasto na patelnię niewielką chochlą i smaż po obu stronach aż się do zrumienienia.
Smacznego!
No comments:
Post a Comment