Ingredients
5 ripe bananas
2,5 glass of corn flour
0,5 glass of walnuts
3-4 tbs of coconut oil
1 teaspoon of:
cinnamon
nutmeg
baking powder
baking soda
additionally: coconut oil and gluten-free breadcrumbs for a drip pan
Preparation
1. Heat the oven to 180 degrees.
2.Mix all of the dry ingredients in a glass or plastic vessel.
3. Use a fork or a blender to mash the bananas.
4. Add the bananas and coconut oil to the vessel.
5. Mix everything together until you receive an even mass.
6. Smear the drip pan with coconut oil and sprinkle with gluten-free breadcrumb.
7. Put the drip pan into the oven. Bake for around 30 min. (the dry stick rule).
Enjoy!
Składniki
5 bananów
2,5 szklanki mąki kukurydzianej
0,5 szklanki orzechów włoskich
3-4 łyżki stołowe oleju kokosowego
1 łyżeczka:
cynamonu
gałki muszkatołowej
proszku do pieczenia
sody
dodatkowo: olej kokosowy i bezglutenowa bułka tarta
Przygotowanie
1. Nagrzej piekarnik do 180 stopni.
2. Wymieszaj wszystkie suche składniki w plastikowej lub metalowej misce.
3. Użyj widelca lub blendera aby rozgnieść banany.
4. Dodaj olej kokosowy i rozgniecione banany do suchych składników .
5. Mieszaj wszystko do uzyskania jednolitej masy.
6. Posmaruj keksówkę olejem kokosowym i posypać bezglutenową bułką tartą.
7. Przełożyć masę do keksówki, wstawić do piekarnika i piec przez 30 minut.
Po upieczeniu poczekać aż wystygnie i...
...Smacznego!
No comments:
Post a Comment